Vakantiewoning 6 personen

Averulle (de ronkende meikever uit “de Averulle en de Blomme” van Guido Gezelle) is een charmante, volledig gerenoveerde landelijke vakantiewoning.

Deze ruime vakantiewoning gelegen temidden van een lappendeken van akkers en weiden met koeien, schapen, paarden en talrijke vogels in het rustige West-Vlaamse Handzame (deelgemeente van Kortemark).

In het prachtige landschap met eindeloze uitzichten vinden fietsers, wandelaars en natuurvrienden of mensen die gewoon houden van de sfeer en de rust van “de buiten” hier zeker hun gading.

Handzame en omgeving bieden verschillende wandel- en fietsroutes: Stuivekensfietsroute, Krekedalroute, en de Koekelarenoeneroute.

Welkom op het platteland

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer via het station van Kortemark (gelegen op de spoorlijn Landen – Brussel – Gent – Adinkerke/De Panne). Alle omliggende dorpen (Handzame, Werken, Zarren, etc.) worden bediend met bus en/of belbus. Treinreizigers worden afgehaald aan Station Kortemark.

Averulle is gelegen op 14 Km van de autosnelweg E 403 Brugge-Kortrijk (afrit Lichtervelde), en beschikt over een ruime garage en parking.

2 supermarkten zijn gelegen in een straal van 2 km.

Onderstaande Google map toont onze lokatie aan (51.010326,2.988102).

Fotogallerij